Опис готелю La Ferme de Mon Pere 4*

Спочатку готель був рестораном – одним з найвідоміших у Савойї. Своєю популярністю він завдячує шеф-кухареві Марку Вейра - знаменитому кулінару, удостоєному двох зірок Мішлена. Його стиль ґрунтується на старовинних традиціях савойської кухні. Для приготування страв використовуються місцеві овочі, м'ясо та прянощі. У 2002 році на додаток до ресторанного залу було відкрито перші номери для гостей. Зараз у готелі є дев'ять різноманітних номерів. Інтер'єри їх оформлені за ескізами Марка Вейра. В обробці використовуються оригінальне поєднання яскравої кераміки та натурального дерева. Готель відкритий з грудня до квітня. // Оновлено 17 березня 2023
Немає турів в цей готель з України

Послуги у готелі

  • год реновации

Схожі готелі

3 причини вибрати цей готель
Кваліфікований персонал
Безпека гостей та безпека їхнього майна
Функціональні, укомплектовані номери